Het verkiezingsjaar goed ingezet met Annick De Ridder!

Op 14 februari 2024, over deze onderwerpen: Niki Schollaert
Annick De Ridder

Op 4 februari jl. heeft N-VA Hoboken de aftrap gegeven voor het verkiezingsjaar 2024. Onze voorzitter Niki Schollaert dankte iedereen voor het geleverde werk afgelopen jaar en riep meteen op om alles uit de kast te halen in 2024, hét verkiezingsjaar bij uitstek op alle niveaus. “We gaan het niet in onze schoot geworpen krijgen, er moet gestreden worden voor elke stem en daarvoor rekenen wij op u allen”. Beter kan je dat niet verwoorden natuurlijk.


Vervolgens was het de beurt aan de jarige Annick De Ridder, schepen van de haven, stadsontwikkeling, ruimtelijke ordening en patrimonium, om de violen gelijk te stemmen. Ze wees terecht en met fierheid op de vele bouwprojecten in de stad die tot een goed einde zijn gebracht en uiteraard ook op onze haven als de motor van onze welvaart, niet alleen voor Antwerpen maar voor heel Vlaanderen. We mogen daar best fier over zijn!


Ook Annick beklemtoonde uiteraard het belang van het verkiezingsjaar 2024 en beloofde alvast er alles aan te doen om dat tot een goed einde te brengen. Ze riep ook op om vooral het hoofd niet te laten hangen door alle negativiteit maar om te geloven in de kracht van de overtuiging. Ook goed gezegd, toch, dus we gaan ervoor!

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is